Wie zijn wij?

Het Hsf motorsport team

Wij zijn HSF Motorsport, van oudsher een studenten raceteam dat hun eigen project auto’s maakte en racete. We hielden wedstrijden tegen andere universiteiten over heel de wereld in Formula Student Racing. Iedereen die deel heeft genomen aan HSF was een ingenieursstudent. We hebben allemaal ons steentje bijgedragen aan het creëren van een snelle elektrische raceauto. Sommige studenten zijn door gaan werken in de autobranche en anderen hebben een compleet andere richting genomen. Wat we allemaal gemeen hebben is dat we bij HSF veel geleerd hebben en dat er vriendschappen zijn ontstaan die nog lang standhouden na onze studententijd.

Nu wordt deze website gebruikt om liefhebbers van auto en motorsport te informeren en amuseren. We posten regelmatig blogs over motorsport en meer. In alle jaren dat we zelf aan raceauto’s gebouwd hebben, hebben we natuurlijk het een en ander opgestoken over het bouwen en onderhouden van motoren en alles daaromheen. Neem dus zeker een kijkje op onze blog voor handige informatie en tips voor het onderhouden en tunen van je eigen auto of motor!

bovenaanzicht van drie mannen in race kleding langs gele raceauto

Iets voor elkaar betekenen?

Kunnen wij iets voor jou doen of wil jij graag iets betekenen voor onze website? Stuur ons gerust een berichtje als je bijvoorbeeld een relevant gastartikel wil schrijven.

Onze waardes voor de website

Om de kwaliteit van onze blog site hoog te houden hebben we een paar waardes opgesteld waar we ons religieus aan houden.